Περικλής ιδρύθηκε το 1993 στη Νέα Κίο Αργολίδας, και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες νιφαδοποίησης δημητριακών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της σαν βιοτεχνία κοπής καλαμποκιού και ανάμιξης φυραμάτων, ενώ πολύ σύντομα ξεκίνησε την παραγωγή σύνθετων ζωοτροφών. 

 Η εταιρεία μας από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της παρείχε στους παραγωγούς πτηνοτρόφους και κτηνοτρόφους προτάσεις και λύσεις που είχαν σαν άξονα την ποιότητα βασισμένη στη φυσική διατροφή. Με τη βαθιά γνώση που απέκτησε κατάφερε να επικρατήσει στο χώρο των ζωοτροφών δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη βιομηχανία νιφαδοποίησης δημητριακών «Flakes» εισάγοντας έτσι μια νέα δυναμική πρόταση στη διατροφή. 

Η Περικλής σήμερα δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπόριο σύνθετων ζωοτροφών για όλους τους τύπους εκτροφής αγροτικών ζώων. Bασίζεται στη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης ποιότητας των προϊόντων, την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – απόδοσης στις διατροφικές λύσεις, και την προσπάθεια κάλυψης των αναγκών του αγρότη κτηνοτρόφου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην παράγωγη ζωοτρόφων, το ήθος μας, αλλά ακόμα περισσότερο τα καινοτόμα προϊόντα που παράγουμε, μας καθιστούν πρωτοπόρους στην βιομηχανία ζωοτρόφων.

 Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της βιομηχανίας ζωοτρόφων ΠΕΡΙΚΛΗΣ είναι, η μεγάλη δυναμικότητα παράγωγης που διαθέτει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σε σχέση με την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η Περικλής διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα επιστημόνων που απαρτίζεται από κτηνιάτρους και γεωπόνους-ζωοτέχνες, όπου παρέχουν τεχνική υποστήριξη και λύσεις στους πελάτες της. Μέσω του υποκαταστήματος που διαθέτουμε στο Ναύπλιο, προμηθεύουμε και με κτηνιατρικά φάρμακα τους πελάτες -κτηνοτρόφους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Οδηγός στην πορεία της εταιρίας μας είναι το όραμα μας να καταστήσουμε τα προϊόντα της ΠΕΡΙΚΛΗΣ σήμα κατατεθέν της ποιότητας.

Προσανατολισμός μας είναι η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, μέσα από συνεργασίες με καταστήματα ζωοτρόφων, έτσι ώστε ο επαγγελματίας κτηνοτρόφος, αλλά και ο ερασιτέχνης να έχει πρόσβαση στα προϊόντα μας.